S-au întâmplat multe lucruri dar nu din cele fericite.
M-am decis să vă împărtășesc o nouă rețetă care este mai interesantă, ca să nu spun specială. Este foarte simplă dar destul de picantă și lasă urme adânci... O sa vedeți imediat de ce.
Rețeta este simplă. Nu vă trebuie cunoștințe avansate de bucătărie sau ingrediente sofisticate. Trebuie doar să vreți și să încercați. Nu aveți ce pierde... poate doar lacrimi și alte dureri dacă folosiți prea mult chilli... sau alt ceva.
Pentru rețetă aveți nevoie de:
- un piept de pui, dezgolit;
- un dovlecel... cu coaja;
- un ardei gras, roșu (pentru culoare);
- o ceapă potrivită dar infoliată.
Și după gust nițică sare, piper, fulgi de chilli și pastă de chilli pentru cei ce vor să meargă mai departe.
Se taie pieptul de pui bucățele sau fâșiuțe (sunt mult mai simpatice tăiate fâșiuțe) și se pune la prăjit într-un strop de ulei de măsline la foc tandru. Se condimentează după gust și se lasă pe foc până carnea este gata. La final poate fi aruncat...
Aruncat dar nu oricum... ci peste legumele mai sus enumerate ce în prealabil au fost tăiate tot fâșiuțe lungi... cu un cuțit de bucătar numai bun de un film horror.
Legumiliii puse la foc într-o tigaie... cu ceapa tăiată solzișori, că-i mai bună așa... se stropesc cu un pic de ulei de măsline sau dacă aveți prin casă untură de rață (iummmyyyy) și se lasă pe foc până încep ușor ușor să se înmoaie.
După care vine puiul aruncat cam așa...
25.07.2018 |
Poftă bună!
Iar acum în încheiere...
Am să spun că aceasta este ultima postare... Voi închide acest blog... Și îl voi închide cu această rețetă simplă care îmi place foarte mult.
You brought a fire to a world so cold...
No comments:
Post a Comment